Big Bag zakken

✓ Magazijnen in NL en BE
✓ Alle typen zakken
✓ Zeer snelle levering

Indien u op zoek bent naar een gerenommeerde groothandel met een ruim aanbod aan Big Bag zakken, kunt u terecht bij Interbulk Packaging. Met een vestiging in Boxtel, regio ’s-Hertogenbosch, zijn wij gespecialiseerd in de import, export, distributie en bewerking van diverse typen industriële zakken op de mondiale markt. Daarnaast kunt u ons inschakelen als logistiek partner en ontzorgen wij u op het gebied van voorraadfinanciering en magazijnbeheer. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We vertellen u graag meer.

Wilt u Big Bag zakken kopen?

Neem direct contact op

Dé groothandel met een ruim aanbod aan Big Bag zakken

De Big Bag zakken en bulkzakken die wij als groothandel aanbieden, zijn van zeer professionele kwaliteit en vervaardigd uit louter de beste materialen. Heeft u bijvoorbeeld interesse in de aanschaf van Big Bags, gemaakt van jute? Dan kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Wij bieden zowel Big Bags aan die bestaan uit jute als zakken die gemaakt zijn van polypropeen. Kiest u voor jute Big Bags, dan maakt u een duurzame, bewuste keuze, aangezien deze zakken met oog op milieu zijn geproduceerd en biologisch afbreekbaar zijn. Ongeacht uw keuze, wij garanderen een goede prijs-kwaliteitverhouding en een zeer snelle levering.

Bulk zakken
bulkzakken

Ontvang een oplossing op maat

Heeft u interesse in het bestellen van Big Bag zakken bij dé groothandel in industriële zakken? Wij leveren u graag een oplossing op maat, volledig afgestemd op uw wensen. Heeft u vragen over ons aanbod? Of wilt u meer informatie inwinnen omtrent ons bedrijf? Schroom dan niet en neem eenvoudig contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 0031 648421285 of 0031 736569740. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@interbulkpackaging.com.

Neem direct contact op