I have always received good service from Transport. Timing and quality have always met my expectations and everything is communicated in a professional and timely manner.

James More

Founder and CEO ThemeMove

Interbulk Packaging is een jonge en dynamische onderneming gevestigd in Boxtel, Nederland. Sinds 1997 legt Interbulk Packaging bij haar activiteiten de nadruk op de import, de export, de distributie en de bewerking van nagenoeg alle typen industriële zakken op de mondiale markt. In de eerste instantie alleen aanbieder van Bulk Bags, is het bedrijf allengs uitgegroeid tot allround aanbieder van industriële zakken.

Interbulk Packaging biedt onder meer zakken van polypropyleen, polymesh, rashel, jute, katoen en diverse mixen van de bovengenoemde materialen.

Alle producten die Interbulk Packaging aanbiedt, zijn leverbaar in alle door de klant gewenste specificaties.

Het doel van Interbulk Packaging is: door middel van flexibiliteit, expertise en optimale service, producten aanbieden die geheel voldoen aan de wensen van haar klanten.

Interbulk Packaging streeft voor haar klanten een optimale prijskwaliteit verhouding na. Interbulk Packaging ziet zichzelf als een onmisbare intermediair op deze veeleisende en sterk concurrerende markten. Interbulk Packaging heeft de beschikking over magazijnen in België en Nederland, met een eigen drukkerij, van waaruit de producten uit voorraad geleverd kunnen worden, voorzien van het door u gewenste logo. De activiteiten van Interbulk Packaging omvatten meer dan alleen import, export, bewerking en opslag van onze zakken. Interbulk Packaging biedt haar klanten ook alle gerelateerde activiteiten, inclusief transport, document afhandeling, douane formaliteiten en zelfs betalingsfaciliteiten.

Sterke punten:
-Persoonlijke service
-Scherpe prijzen
-Hoogstaande kwaliteit van zowel service als producten
-Goed bereikbaar per e-mail, telefoon en fax
-Uitmuntende expertise
-Flexibele betalingscondities
-Snelle levering uit voorraad
-Efficiënte en doelgerichte werkwijze
-Zeer klantgerichte instelling en werkwijze

juttenzakken1
Warenhuis
headermeshbags

Vraag of opmerking? Neem contact op via de contactpagina!